Rabu, 21 November 2012

Jangan Baca!!

Hi alls..

Setiap kali aku buka blog ini ,aku rasa kosong(terbawa2 lagu Najwa).. Blog aku ni belum cukup terdedah dengan orang lain.. eh maaf, *ayat tak tahu malu ni*. Aihh.. kenapa belum ada orang yang sudi nak follow blog aku ni?? *nada sedih*

Bila aku p merantau kat blog orang lain, perghh!! Follower confirm mesti lebih dari seratus.. blog ni?? Satu horrang pun tada!! *nada tak puas hati*

Hehe.. itu ja yang aku dapat post . Bye!!

5 ulasan:

Cik Sibuk berkata...

Ai jadik yg first okay..
Takde hadiah ke jadik 1st? gegegegegeee

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

nk baca jg sbb dh singah huhu
memula blog mmg mcm tu..rajin2 la bw lepas ni mesti makin bertambah followers :-)

krunch2sa berkata...

rajin2 la post ye?

miss_joJi berkata...

Thanks semua =)

miss_joJi berkata...

Hehe.. hmm, knp entri Cik Sibuk dah xda? Huhu.. haritu sya lawat blog cik sibuk, entri semua dah hlg.. sedih taw T.T