Selasa, 5 Februari 2013

Tukar URL blog lagi

Hai alls...

Dari 'sayasukainternet' , tukar pula kepada 'blog joci', lepas tu tukar lagi kepada 'misskoizumi'.. sekarang tukar pula kepada becauseimagirl a.k.a becaus3imagirl . tak boleh letak huruf 'e' sebab x boleh tukar, so kena letak 3 arh.. sebenarnya, aku buat blog ni pun tanpa plan apa apa, sebab tu aku main letak2 nama ja yg mana ok sikit. skg ni ada mood aku nak ubah plak nama dia. koz misskoizumi tu cam 'title' org dah berkahwin pula.. opps! jgn silap, aku belum kahwin.. masih single! chui~

Becaus3imagirl ni aku dapat dari tajuk lagu, Kiss .. best lagu dia, aku replay byk kali , muzik dia memang buat aku feeling habis , bukan jiwang k. Then tetiba aku terpikir . ''apakata kalau aku ambil tajuk lagu ni letak dalam URL blog aku. Yes, pandai juga aku ni'' . Alaa, follower aku masih sikit so masih ada chance la aku tukar url blog ni, sebab aku mmg minat gila kt lagu ni. A' ah! ini bukan syok sendiri ya nokss~  sebab2 aku ambil title tu kerana aku adalah seorang perempuan ,lalalala.

So lepas ni aku tak mao tukar tukar dah, title ni memang sesuai sangat ngan diri aku,jiwa aku. Sesuai tersangat! Nak letak my real name kat url.. ooohh.. tidak mungkin. nama I tak cantik. kekeke.. bye!

2 ulasan: