Jumaat, 26 Julai 2013

Bulan Ramadhan yang cool .


Hi alls..

Selamat menyambut bulan ramadhan kepada semua umat Islam di seluruh dunia.. korang jangan nak ponteng2 pulak kalau xda alasan kukuh.. cheewah~ saja nak warning even saya sendiri byk terkantoi.. huahua~

Okay, sebenarnya saya saja nak taip, dalam banyak2 bulan ni bulan puasa lah paling busy setiap tahun.. sbb apa sya kata busy, baru buat kerja sikit dah letih.. tak bertenaga.. pehh, memang manja sangat lah diri ni. Puasa ja pon bukan suruh lari pecut . Kui3. Ditambah lagi dengan tempahan biskut yang berlambak, beribu ribu biji kena buat.. so, di pertengahan bulan puasa lah kena start kan operasi untuk buat biskut.. sangat busy, buat biskut ni bagi saya amat rumit kalau nak kena hias2 g, decoret itu ini.. ayyoo, sakit pinggang mehh.. bahagi masa nak study lagi.. acececehhh.. belagak jap ;p  .

Bab tu lah saya kurang bukak blog, buka pon tengok kejap ja pastuh terus sambung keja... dah tu sampai nak ke pagi lah buat keja.. mengalahkan pelajar U, kami sahur guna meggi ja akibat x cukup masa nak masak.. ingat budak2 PhD je yang makan meggi, pembuat biskut pun makan meggi taw!!!!!! Banyak megi saya mamam tauk!!agagaga

Tapi syukur alhamdullilah, dalam kesibukan membuat biskut ni rezeki datang melimpah ruah.. dulu sikit ja yang tempah,  skg dah makin banyak.. sebab pelanggan berpuas hati dengan bisskut2 yang kami buat, dah lah comel sedap pulak tuh *ok ini dh lebih..*
Biarpun beribu ribu biji kena buat hasilnya sangat lumayan, Amy Search kata 'BERBALOI BALOI' .. dapat ja duit hasil biskut tu baru lah nak ambik glasses kat optical center nnt.. hehe.. jujur tak saya??! Agaagaga~

Jumpa lagi kamu semua...  :D

4 ulasan:

nik ros berkata...

buat yg penting dulu. yg penting masyuk tu..hehe

missshoji berkata...

Ok sis,thanks ^^ hehe

isabelle frankly berkata...

teringin nak leisure2 buat biskut raya.
apakan daya..ada deadline nak dikejar. sehari sblm raya pun maybe ada major Review. huhu

Aida Ismail berkata...

Wahh masyuk laa amek tempahan biskut raya. Raya sakan aa tahun ni. Hee~