Isnin, 29 Julai 2013

Akhirnya Dia Buat Juga .


Hi alls..

AKHIRNYA DIA BUAT JUGA.
bertahun tahun juga kami sebagai subbie dia, minta dia buat mekap transform untuk sorang artis ni, baru dia perasan, maklum lah orang terkenal. kui! kui! kui!


PROMISE TAMANG PHAN

wajah asal 





teen to woman


Inilah dia mekap Guru yang popular kat youtube, dikenali sebagai Promise Tamang juga kakak ipar kepada Michelle Phan.. wuahh, hebatlah adik ipar pun pro gilar tentang mekap2 ni. Promise terkenal dengan bakatnya yang mampu mengubah wajah asalnya kepada orang2 terkenal dengan hanya menggunakan mekap. takpayah nak buat plastic surgery apa semua. ;0 WOW!!

Antaranya ialah :








JENNIFER LAWRENCE







ANAHI






SCARLETT JOHANSSON







ADELE








TAYLOR SWIFT










KATE MIDDLETON





Nicki Minaj





karya seni mekap yang hebat!!






Hebat idok?!! memang leh buat orang tertipu lah kalau tak tahu , tak semua orang ada bakat
yang superb cam dia ni, okey, pic kat atas tu hanya transform untuk orang2 terkenal(artis la kiranya) ja..
watak khayalan dari Disney pun ada jom tengok kat bawah ni lagi ^^














































Amacam??! Ada speechless tak.. haha~ gambar terakhir kat atas ni memang cantik dan ayu, salah satu pic kegemaran saya, bagi yang berminat nak transform kan wajah anda ke wajah yang lain boleh tengok kat channel youtube dia.. saya selalu cuba juga, tapi sikit pun tak menjadi, hantu tepung gomak pula jadinya.. okay, nak tahu apa request kami sebenarnya boleh tengok pic kat bawah lagi.. *sori derr, entri kali ni banyak gambar pulok*  agagagga~



3 tahun request akhirnya dia buat juga.. 

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


AVRIL LAVIGNE FINALLY!!


akhirnya dapat juga tengok Avril Lavigne versi Asian.. I love Avril Lavigne, and Promise Phan too !!







4 ulasan:

Aida Ismail berkata...

Pehhh hebat kot! Yang Avril Lavigne tu kalau sekali tengok memang tak perasan yang tu bukan Avril. Hebat2~ Yang gambar kat bawah Nicki Minaj tu dia tutup mata kan??

missshoji berkata...

Hehe.. a ah, dia tutup mata then lukis 'mata palsu' kt kelopak mata =)

Aishah Jahirah berkata...

make up mampu mengubah rupa org....hee tpkan saya xpandai make up...;)

missshoji berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.