Rabu, 28 Ogos 2013

Layan PHONESEX Ke?

Hi semua...

Semalaman I tak tidur sibuk cari tutorial mahu hias blog ni. Baru semalam terasa rajin mahu jelajah internet semata2 nak hias blog. Jeles lah tengok blog korang yang cantik2 , aman mata memandang. Ahakz

Tetiba teringat pula minggu lalu saya ada renew kat bots. Terus buka tab ,menghias blog dilupakan seketika. Uihh.. baru renew minggu ni, berbulan2 lama I menghilang, bots dah bertukar wajah tapi kurang menyerlah meh. Kikikiki. Tapi dah tak macam dulu sibuk sangat cari kawan kat bots sampai dapat beribu2 friends dalam profil I, tapi tuh pun 30-50 orang ja yang rajin chatting dengan I. Hehe~ 

So I online cari undi jaa la. Dah tak nak cari kawan, banyak sangat scammer n miang2 kat bots tuh. Hacker lah, teammate lah. Semua nak tunjuk hebat, kalau dulu bolehlah I kagum2 tengok diorang p pedajalkan profil orang lain , t'masuk kat profil saya T_T . Tapi sekarang tiada sudah kagum2 tu, buat orang geli hati adalah.. semua nak tunjuk hebat, mahu jadi otai kt bots. Serius geli hati I taw. Ahahak ~

Tetiba ada pulak inbox masuk, 3 serentak pula tuh. Bila I check peghantarnya lelaki, ayatnya berbunyi begini "u lyn foncex ke"  . Sebenarnya "foncex" bermaksud "phonesex" . Nampak tak keterencatan dia menaip. Tskk tskk.  Dalam bots tu kan, ramai girls yang masih bawah umur(masih sekolah) layan kerja xda faedah ni semata2 nak topup free dari mamat2 gersang. Serius bahaya teens, jangan layan buang masa, bagus p cari undi lagi best, thumbs up pun bertambah. mueheheh. Lama juga I nak faham mksd fs tu , bila ada seorang mamat updet status dia ayat memang kotor gila lah nak minta layan dengan girls dalam bots tuh siap bagi no fon dan word p.h.o.n.e.s.e.x tuh. Owhhhh!! PHONESEX! Tak guna punya worang mati2 I ingat "foncex" tuh wapsite baru cam BOTS yang I join tu. Cis!






Memang saya tak layan lah, sebab I tahu pemikiran dia masih budak2(or lebih teruk kot, budak2 hati diorang lurus) biar umur dah 32. Malah kesian pon ada. Btw untuk lelaki tuh, I kesian lah sebab dia pun mati2 ingat picture profil dalam Bots tu I punya, sebenarnya bukan, gambar retis*public figure memang*. ahahahaha .  adil lah kan, seri satu sama . Wakakakakah!

Bye ! ^^

8 ulasan:

ahmadje berkata...

hehe...kadang2 saya menyamar jadi anak gadis, pastu tarik la mana2 lelaki gersang, pastu mintak kredit dia..aku bagi ayat leleh2 manja, cair la dorang.....pernah ada jugak yg bodoh2 bagi kredit, dah dapat kredit, aku terus block no dia...haha...padan muka....konfom x berkat kredit aku ni....hehe......

Carlos Santiago berkata...

hahahaha....

Fafa.sen berkata...

Haha . Brutalnya . Hairan juga knp la diorg keh t'tipu kn.haha .

Prince of Noob berkata...

ramai betul jejaka gersang luar sana... hati2 ya.. btw done follow u dear... follow mien too :) - Noob

Fafa.sen berkata...

Terima kasih ^^ ,sentiasa b'hati2 jg nie. Hehe.. ok, dh follow blog awak juga =)

Fafa.sen berkata...

Hehe ^_^

Ayie Abas berkata...

macam-macam skrg ni kan..

ramai org sakit jiwa bila teknologi makin canggih..

Fafa.sen berkata...

Betul2.. kes ni bkn sorg dua yg buat tapi ramai. Sayang gila bila org selalu salah guna benda ni