Sabtu, 31 Ogos 2013

STATUS: HIATUS LAGI . T_T

Hi semua...

 hai... hai.. haiii... panjangnya my "Hi" ..hihihi! well, malam ni saya nak tukar status blog ni dari Aktif ke Hiatus.. korang faham tak hiatus tu apa?? hiatus = berehat sementara..
sebab I ada sertai program terpenting dalam hidup I *kononla* . sekali seumur dalam hidup, nak tahu ? biarlah rahsia.. keh keh keh!! buat masa ni saya akan berhenti update blog, or blogwalking..(makkkk..rindu la kalau cmnie,sehari x bka blog rsa gelisah) tapi walau apa pun saya tetap usaha akan usha2 blog korang and komen entri korang..buat apa follow kalau tak lawat kan?!  heuheuheu ;p



so kalau nampak I ada komen entri atau follow blog korang ertinya saya tgh take a break la..sambil makan kit-kat.agaga~ so... jumpa di tahun depan kay.. amboiii.. berlagak tahun depan konon sebulan x updet entri pun sudah angau tak tentu arah.aaggaggaga. ok not funny i know. ok lah, sampai disini jaa.. luv u readers. terima kasih follow blog ni, yang lawat or baca senyap2 pun terima kasih.. hihihi~ 

one moah*slang japan*
, LOVE U ALL <3 saranghaeyo meifan muaxx xoxo



Bye ! ^_^ 

3 ulasan:

nor azman berkata...

sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

Nazif Hakim berkata...

salam persinggahan.

http://nazifhakim.blogspot.com/

Carlos Santiago berkata...

hiatus